.

Сезонът на Телеца - какво чака всяка зодия?

Вижте прогноза за периода

Ивета Иванова
Сезонът на Телеца - какво чака всяка зодия?
Снимка: Pixabay/Darkmoon_Art

Сезонът на Телеца е тук! Той започва на 21-и април и продължава до 20-и май. Това означава, че ставаме по-разумни, стабилни и сериозни, караме я по-полека. Земните знаци Телец, Дева и Козирог ще се чувстват прекрасно през периода, а неподвижните знаци Лъв, Скорпион и Водолей ще са доста заети. Ето прогнозата за периода, според американския "Cosmopolitan".

 


Овен

 

Техният сезон свърши и сега е време да станат по-сериозни. Животът може да им се струва малко монотонен сега и да имат повече работа. Но от светлата страна на нещата - ще имат повече възможности да изкарат пари, нека се възползват от това.

 

Телец

 

Техният сезон е и те блестят! Светът е в краката им и се разбират чудесно с хората около тях. Телците ще правят точно това, което искат и получават това, от което се нуждаят. Всичко им се вижда по-лесно. Те са главните герои, нека излизат повече и се наслаждават на това.

 

Близнаци

 

Те са енергични, млади, обичат забавленията. Сериозността, свързана със сезона на Телците, не ги устройва. Точно сега те са много заети и трябва да подредят някои неща, да вемат решения. Нека решат кое работи добре и кое няма място в живота им. Като осъзнаят това и прекъснат някои връзки, ще могат да прегърнат новите възможности.

 

Рак

 

Стават много социални през периода. Знае се, че са отдадени на приятелите и през периода стават още по-близки с тях. Чакат ги много невероятни преживявания с компанията. Раците създават и нови приятелства.

 

Лъв

 

Тези зодии са под светлините на прожекторите и в центъра на вниманието - особено на работа. Колкото по-добре се представят, толкова по-наградени ще са в бъдеще. Може да очакват бонуси и повишение, ако работят здраво. Но да внимават, ако не се представят добре, ще има последици.

 

Дева

 

Земни знаци са, като Телците, което значи, че ще се чувстват много по-добре, отколкото в сезона на Овните. Животът им се струва приключение и имат възможности да пътуват. Нека отворят ума си и да се радват на прекрасния период.

 

Везни

 

Имат репутация на ексцентрични хора, на които невинаги може да се разчита и такива, на които им е трудно да имат сериозна връзка. Но точно сега те разбират колко е важно да се отдадат напълно. Емоционален период за тях, но имат много възможности за романтика и интимност.

 

Скорпион

 

За тях това е любовен сезон, в който ще искат прегръдки и милувки. Връзките ще са на фокус. Страхотен период, независимо дали са обвързани или не. Любовният им живот процъфтява. Да прекарват повече време с любимия човек - чака ги романтика или да излизат повече, за да срещнат специален човек. Ще имат успешен период.

 

Стрелец

 

Кариерата им е на фокус, ще имат повече работа. Ще се чувстват така, сякаш постоянно са заети. Това не им е забавно, но трябва да станат по-практични и сериозни в сезона на Телците. Така ще могат да подредят живота си. Нека се фокусират, да станат по-организирани и да свършат задачите си.

 

Козирог

 

Любовта е във въздуха! Козирозите се чувстват много по-добре сега, отколкото в сезона на Овните. А и изглеждат страхотно. Направо привличат погледите, както и много ухажори. Имат много късмет в любовта, по-енергични и мотивирани са, както и креативни. Нека се насладят на това.

 

Водолей

 

Не е в техен стил, но се чувстват като интроверти. През периода ще искат да си останат вкъщи, да обсъдят някои семейни проблеми или проблеми, които имат със съквартирантите и дори да обновят декора вкъщи. Ще осъзнаят кое им носи уют. Нека презаредят батериите.

 

Риби

 

Най-емоционалните зодии са и смятат, че вибрациите от сезона на Телеца няма да им донесат много късмет, но грешат. Всъщност, Рибите ще се чувстват прекрасно. Ще намерят баланса между чувства и разум. Ще бъдат по-креативни и ще изразяват себе си. В същото време ще знаят как да приемат нещата сериозно и да се справят с тях.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...